Tervetuloa Rekry Jelpin blogiin!

Blogistamme tulet löytämään jatkossa mielenkiintoisia kirjoituksia ja uutisia liittyen rekrytointitoimialaan. Ja seuraavassa lyhyesti Rekryjelpistä:

Olemme uudenaikainen henkilöstöalan yritys ja autamme asiakkaitamme menestymään sekä keskittymään ydintoimintaansa, etsimällä ja varmistamalla että heillä on oikeat ihmiset oikeissa tehtävissä. Tarjoamme apua oikeiden ihmisten löytämiseen joustavilla ratkaisuilla, vahvasti digitalisaatiota ja eri medioita hyödyntäen. Oli tarpeesi sitten tilapäinen tai pitkäaikainen, niin meitä löytyy ratkaisu haasteeseenne. Toimintamme keskiössä on henkilöhaut, HR-konsultointi sekä vuokratyövoima. Tuemme mielellämme asiakkaitamme myös heidän arjen haasteissa, eli meiltä saa apua myös vain niihin osiin rekrytointiprosessia mistä eniten on apua. Esimerkiksi hakemusten läpikäyntiin ja parhaiden valintaan, haastattelujen järjestämiseen ja niihin osallistumiseen, viimeisessä valinnassa tukemiseen tai vaikka hakemustekstin suunnitteluun.

Meidät on perustettu koska olemme itse huomanneet kuinka tärkeää on löytää ja houkutella oikeat ihmiset heille oikeisiin tehtäviin ja kuinka tärkeää on tunnistaa ja tiedostaa minkälainen ihminen suoriutuu ko. tehtävästä parhaiten. Tällä on järjettömän suuri vaikutus ihmisten viihtyvyyteen ja motivaatioon sekä yrityksen menestykseen. Jokainen ihminen haluaa kokea menestyvänsä työssään ja olevansa arvokas osa yritystä ja sen toteutumisella on erittäin suuri merkitys myös jokaisen henkilökohtaiseen menestykseen elämässä ylipäänsä. Ja yrityksillehän tämä on elintärkeää koska kaikki me tiedämme että se menestyy parhaiten kenellä on juuri heille oikeat ihmiset töissä.

Mielestämme jokaiseen tehtävään pitää palkata paras mahdollinen henkilö eikä semmoista joka ”riittää” ja ihmisille pitää pyrkiä löytämään tehtävä missä he viihtyvät parhaiten ja missä he pystyvät menestymään. Sitten kun vielä olisi joku joka pystyisi tukemaan yrityksiä oikean haettavan ihmisen profiilin määrittelyssä ja siinä että mistä me semmoinen löydetään. Tämän asiantuntijoita me olemme.

Huomasimme myös kuinka suuret vaikutukset työnhakijakokemuksella on kun rakennetaan pitkäaikaista liiketoimintaa ja liian usein tämäkin perusasia jää jonkun ”tärkeämmän” asian jalkoihin. Huomasimme myös että hakijat ansaitsevat parempaa kohtelua kun mitä tällä hetkellä saavat.

Huomasimme monen yrityksen tarvitsevan, joko satunnaista tai pitkäaikaista apua henkilöstönhallinnan ja erityisesti rekrytointien kanssa.

Me olemme toimineet henkilöstöhallinnon ja erityisesti rekrytointien parissa kymmeniä vuosia ja olemme huomanneet kuinka vaihtuneet odotukset hakijoiden puolelta yhdessä sen kanssa että ”vanhanaikaiset” keinot potentiaalisten työntekijöiden löytämiseen eivät yksinkertaisesti enää toimi, aiheuttavat sen että parhaat ihmiset ja heille sopivat tehtävät eivät enää kohtaa. Tunnistatko näitä haasteita?

Toimintamme kulmakivet ovat asiakaslähtöinen toiminta ja ammattitaito, työnhakijoiden arvostaminen sekä hakijakokemuksen kehittäminen ja kustannustehokas toiminta. Jos kiinnostuit ja mietit miten voisimme juuri teitä auttaa, niin ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan miten me voimme yhdessä selättää haasteenne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *