Meistä

Olemme tehokas henkilöstöalan yritys ja autamme asiakkaitamme menestymään sekä keskittymään ydintoimintaansa. Etsimme ja varmistamme, että asiakkailla on oikeat ihmiset oikeissa tehtävissä.

Tarjoamme apua oikeiden ihmisten löytämiseen joustavilla ratkaisuilla, vahvasti digitalisaatiota ja eri medioita hyödyntäen. Oli tarpeesi sitten tilapäinen tai pitkäaikainen, niin meiltä löytyy ratkaisu haasteeseenne.

Toimintamme keskiössä on henkilöhaut, HR-konsultointi sekä vuokratyövoima. Tuemme mielellämme asiakkaitamme myös arjen haasteissa. Esimerkiksi hakemusten läpikäyntiin ja parhaiden valintaan, haastattelujen järjestämiseen ja niihin osallistumiseen, viimeisessä valinnassa tukemiseen tai vaikka hakemustekstin suunnittelussa.

Meidät on perustettu koska olemme itse huomanneet, kuinka tärkeää on löytää ja houkutella oikeat ihmiset heille oikeisiin tehtäviin ja kuinka tärkeää on tunnistaa ja tiedostaa minkälainen ihminen suoriutuu ko. tehtävästä parhaiten. Tällä on järjettömän suuri vaikutus ihmisten viihtyvyyteen ja motivaatioon sekä yrityksen menestykseen. Jokainen ihminen haluaa kokea menestyvänsä työssään ja olevansa arvokas osa yritystä ja sen toteutumisella on erittäin suuri merkitys myös jokaisen henkilökohtaiseen menestykseen elämässä ylipäänsä. Ja yrityksillehän tämä on elintärkeää koska kaikki me tiedämme, että kaikki menestys on kiinni ihmisistä.

Mielestämme jokaiseen tehtävään pitää palkata paras mahdollinen henkilö eikä semmoista joka ”riittää”.  Ihmisille pitää pyrkiä löytämään tehtävä missä he viihtyvät parhaiten ja missä he pystyvät menestymään. Rekry Jelpin henkilökunta auttaa tässä jokaista työnhakijaa.

Olemme huomanneet myös kuinka suuret vaikutukset työnhakijakokemuksilla ovat kun rakennetaan pitkäaikaista liiketoimintaa ja liian usein tämäkin perusasia jää jonkun ”tärkeämmän” asian jalkoihin. Me Rekry Jelpissä panostamme ja neuvomme asiakkaitamme tässäkin asiassa.

Me olemme toimineet henkilöstöhallinnon ja erityisesti rekrytointien parissa kymmeniä vuosia ja haluamme kuunnella herkällä korvalla, mitä työnantajat sekä työnhakijat jatkossakin haluavat. Olemme valmiita kehitykseen ja kehittämään.

Toimintamme kulmakivet ovat asiakaslähtöinen toiminta ja ammattitaito, työnhakijoiden arvostaminen sekä hakijakokemuksen kehittäminen ja kustannustehokas toiminta. Kun kiinnostuit ja mietit, miten voisimme juuri teitä auttaa, niin ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan miten me voimme yhdessä selättää haasteenne.